Are you in the right place?

Please select your shipping country.

RAINS
PRÆSENTERER:
GLACIAL

Vandtæt

Slidstærk

Højisoleret

Overtøj fra Rains' kollektion Glacial er fremstillet i et tykt og slidstærkt twillstof, der er belagt med en vandtæt PU. Alle modeller i kollektionen har kraftig foring uden fjer og er designet i robuste snit, inspireret af klassisk arbejdstøj.

III UNISEX STYLES

Knælang.
Foret hætte.
Sidelommer.


Minimalistisk fortolkning af arbejdstøj.

DE LOKALE
PÅ AMAGER

Til lanceringen af Glacial har vi castet syv unge talenter i og omkring nabolaget for AW20 Runway Show på Amager, København. Netop fordi kollektionen fortolker workwear til byens unge, repræsenterer de syv talenter denne del af den danske befolkning, som har en helt særlig kultur for fællesskab og relationer, hvor begrebet familie i dag også kredser om både kolleger og venner. Amager er Danmarks tættest befolkede ø, geografisk opdelt således at den østlige halvdel består af boligområder, mens den vestlige side består af en blanding af skove og marker. Med fokus på denne kontrast har vi fanget Glacial-kollektionen lige der, hvor natur og by mødes.

Rains Nyhedsbrev

Tilmeld dig Rains nyhedsbrev og vær den første til at høre om de nyeste kollektionslanceringer, eksklusive drops og brand updates.