Are you in the right place?

Please select your shipping country.


Accepterede betalingsmetoder

VisaMastercardMaestroDankort Apple Pay Google PayMobilePayKlarna

Miljøbeskyttelse

Med en holistisk tilgang til vores samfundsansvar stræber vi efter at foretage bæredygtige, miljøskånende valg i alle dele af vores forretning. Herunder også den måde vi designer og driver vores konceptbutikker på, samt hvordan vi transporterer os selv og vores varer rundt.


Transport og logistik

Transport og logistik

Mellem produktets oprindelsessted og kunden er transport et element, der vejer tungt på miljøkontoen. Derfor tilstræber vi at styre distributionen på den mest miljøvenlige og effektive måde – ofte kombineret. Smart og bæredygtig tænkning hænger ofte sammen og betyder besparelser i omkostninger relateret til både tid og miljø. Med flere end ét distributionscenter strategisk placeret, kan vi undgå miljøforurenende flyfragt til vores kunder på standardleverancer – som er den hyppigst valgte forsendelse. Fra fabrikanten sørger vi for altid at have fuld last på containere, lastbiler og varevogne, og vi præpakker så mange ordrer som muligt for at sende dem direkte til destinationen.

Rains vil fortsat have fokus på at reducere transport CO2-udslip. Det gør vi ved hjælp af effektiv kapacitetsplanlægning og ved at holde procentdelen af luftfragt på et minimum.

Transport i gennemsnit
Sø: 84,5%
Bane: 9,4%
Luft: 6,1%

FSC® certificeret emballage og interiør

FSC® certificeret emballage og interiør

Med respekt for naturen er Rains’ papiremballage og interiør certificeret af FSC (Forest Stewardship Council). Det betyder at vores papæsker og birketræ kommer fra certificerede, bæredygtigt forvaltede skove. I en FSC®-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere, og dyr og planter beskyttet.

Med samme bæredygtige tankegang er det vores mål at reducere brugen af vores ikke-bionedbrydelig emballage. I 2021 vil alle Rains’ papæsker, plasticposer og papir være fremstillet af miljøvenlige og komposterbare materialer.

Papirløse kvitteringer

Papirløse kvitteringer

Vi reducerer vores papirforbrug væsentligt ved at tilbyde muligheden for papirløse kvitteringer. Alle Rains’ konceptbutikker er udstyret med et digitalt kvitteringssystem, der kan sende den traditionelle kvittering direkte til vores kunders mailindbakke. Ved at levere dynamiske digitale kvitteringer kan vi bidrage til at eliminere overdreven brug af papir samt yde en mere effektiv service for vores kunder. Vi anbefaler til enhver tid at vælge den papirløse kvittering, men for dem uden en mailadresse eller dem, som ikke ønsker at dele deres personlige mailadresse med Rains, kan en papirkvittering udskrives.

LED belysning

LED belysning

Alle Rains’ konceptbutikker, kontorer og showrooms er installeret med bæredygtig LED-belysning. Den energieffektive og langtidsholdbare LED pærer bruger 75% mindre energi sammenlignet med den traditionelle pære og holder mere end 25 gange længere. Det betyder, at vi betydeligt reducerer den mængde af energi, der skal bruges for at oplyse vores konceptbutikker, kontorer samt showrooms verden over.


Lær mere