Are you in the right place?

Please select your shipping country.


Accepterede betalingsmetoder

VisaMastercardMaestroDankort Apple Pay Google PayMobilePayKlarna

Vedligeholdelse

En lang, brugbar levetid er en indflydelsesrig parameter, når det kommer til at minimere et produkts miljøpåvirkning. Med andre ord: jo længere din regnjakke holder, desto mindre vil den miljømæssige påvirkning være – og i den sammenhæng er produktpleje og vedligeholdelse et essentielt aspekt af bæredygtighed.


Clever care

Clever care

Forbrugerpleje har vist sig at have en stor indflydelse på regntøjs samlede miljøpåvirkning og levetid. Derfor har Rains en vigtig rolle i at vejlede vores kunder i den rette mængde pleje, der er nødvendig for at vedligeholde regntøjets ydeevne og sikre holdbarhed i levetiden. Med tips og tricks til optimal pleje hjælper vi dig med at passe bedre på dit regntøj og på miljøet.

Tips og tricks

Tips og tricks

Rains’ regntøj, tasker og tilbehør er selvrensende under brug – som vi ynder at sige. Et regnskyl er ofte nok til at opfriske din regnjakke, men til tider må vi ty til andre metoder for at fjerne uheldige pletter eller uønsket lugt. Den bedste måde at fjerne urenhederne på er ved hjælp af overflade- og pletrensning samt at lufte regntøjet for at opfriske det. Regelmæssig overfladevask kan desuden opretholde åndbarheden, opretholde farven og forlænge regntøjets levetid.

Rains Garment Cleanser

Rains Garment Cleanser

Rains har udviklet en effektiv, men skånsom skumsæbe ideel til overfladevask og pletrensning af vandtætte materialer. Renseproduktet er udviklet ved at teste og studere effektiviteten på Rains’ produkter. Rensevæsken dispenseres som skum og fjerner jord, pletter og andre urenheder. Skumsæben er let at anvende og er godkendt til sikker brug på alle PU-baserede Rains produkter.

Instruktioner
Trin 1: Påfør en lille mængde skumsæbe i det ønskede område
Trin 2: Skrub forsigtigt med en svamp og rens området med en tør klud
Afhængig af brugen gentages proceduren regelmæssigt for at optimere jakkens holdbarhed.

Gå til produktet →


Lær mere