Are you in the right place?

Please select your shipping country.


Accepterede betalingsmetoder

VisaMastercardMaestroDankort Apple Pay Google PayMobilePayKlarna

Materialer og innovation

Udgangspunktet for vores produkters bæredygtighed findes i produktsikkerhed og holdbarhed ved at fokusere på kvalitetsprodukter, der er 100% sikre at bære og på længere sigt har en minimal indvirkning på miljøet.


Holdbare egenskaber

Holdbare egenskaber

Rains designer og producerer moderne, komfortabelt og modstandsdygtigt regntøj. Grundlaget bag dette er, at alle produkter fremstilles af et stærkt, let polyestermateriale med en fleksibel PFC-fri polyuretan coating. Produkternes syninger hæftes ved hjælp af ultralydssvejsning, som sikrer, at produkterne er regntætte og af høj kvalitet. Rains’ lynlåse, trimmings og fittings designet og produceret af materialer, der er udviklet til at modstå regn.

Vandtæt: 4000mm/cm2 vandsøjletryk
Vindtæt: 0.02 cmm luftgennemtrængelighed
Åndbar: 4000g/mg vanddamptransmission
Varmeisolering: 3M™️ Thinsulate fjerløs isolering
Foring: Polyester og nylon
Dobbeltsvejsede sømme: Højfrekvent ultralydsteksnologi
Hårdfør hardware: rustfrit stål og slidstærk gummi-trimmings

PU

PU

Den performative, PFC-frie PU-coating sikrer vandtæthed og en lang levetid. Gummimaterialet har en høj holdbarhed, og med sin indbyggede isolerende kvalitet har materialet også vindtætte evner. Rains har specifikt valgt PU-coatingen, da den er betydelig mere miljøvenlig end dens hormonforstyrrende alternativer: PVC og PFC-DWR.

Polyester

Polyester

En vævet polyesterfiber anvendes på bagsiden af den vandafvisende PU-coating. Sammen repræsenterer polyester og PU-materialet en stærk konstruktion, som både holder pasformen og holder dig tør. Miljøfordelen ved polyester er, at det syntetiske materiale er komplet genanvendeligt, og derfor er det vores mål at minimere vores brug af jomfru polyester mod 2021. Det gør vi ved at introducere en recirkuleret polyester mikrofiber fremstillet af plastflasker.

Nylon

Nylon

Nylon er et stærkt, syntetisk materiale, der fungerer som foring i Rains’ high-performance overtøjskollektion, Thermal. Grundet garnstørrelsen og den specialfremstillede vævning er nylonforingen let og betydelig mere åndbar. Mod 2021 er det vores mål at fore alle Thermal-jakker med en regenereret nylon med de samme funktionelle egenskaber, men fremstillet af genbrugskilder, der bl.a. gør plastikaffald til en værdifuld ressource.

3M Thinsulate fjerløs isolering

3M™ Thinsulate fjerløs isolering

I tråd med vores dyrevenlige produktpolitik indeholder Rains’ Thermal kollektion en fjerløs isolering udviklet af Thinsulate. Den dunfrie og lette isolering er designet af forskere til at efterligne den naturlige duns egenskaber, men agerer endnu varmere end dun, når jakken bliver våd. Med vores aktive fravalg af naturlige fjer og dun ønsker vi at fremme bæredygtig teknologi, dyrevelfærd og en cruelty-free industri.

Metal

Metal

Alle metaller, der anvendes på Rains’ hardware, er fremstillet af rustfrit stål. Rustfrit stål er det mest miljøvenlige metal, da det er luft- og vejrbestandigt og har et højt genanvendelsespotentiale. Derudover har metallet den miljømæssige fordel, at det er nikkel-frit.

Alle individuelle produktspecifikationer findes i produktbeskrivelserne og detaljerne på produktsiderne.

Genanvendt plastikpose

Genanvendt plastikpose

Hos Rains bruges genanvendelige materialer, der hvor det er muligt. Derfor blev indkøbet af plastikposer revurderet i håb om at finde en producent, der arbejder med genanvendelighed. Denne mission er lykkedes og vores plastikposer er i dag fremstillet af et overskudsprodukt fra den almene plastikproduktion, og Rains genanvender dermed restproduktet og laver det til plastikposer og undgår herved unødvendig spild. Desuden er plastikposerne produceret med holdbarhed i tankerne, hvorfor vi opfordrer vores kunder til genbruge posen, der hvor det er muligt.


Lær mere