Are you in the right place?

Please select your shipping country.


Accepterede betalingsmetoder

VisaMastercardMaestroDankort Apple Pay Google PayMobilePayKlarna

Ansvarlig produktion

Som en ansvarsbevidst virksomhed forpligter vi os til at opretholde et ansvarligt og bæredygtigt fokus i hele vores værdikæde. Det gør vi ved at sætte fokus på etiske standarder og ved at være særlig opmærksom på konsekvenserne af vores produktion.


Filosofi

Filosofi

Gør en ting og gør det godt. Det minimalistiske mantra har altid været en integreret del af vores måde at drive virksomhed på. Det gælder også vores designtænkning. Med vores simple forretningsfilosofi er det ikke naturligt for os at overdrive, som i at overdesigne eller at overproducere store mængder til udsalg, der ender deres liv på lossepladser. Når vi designer, forsøger vi at sikre, at alle Rains’ produkter allerede har et hjem, ved at holde vores produktsortiment relevant for forbrugeren.

Leverandører

Leverandører

Rains arbejder bevidst med få leverandører for at opretholde værdifulde partnerskaber, der bidrager til kvalitet, dialog, transparens og ansvarlig udvikling. Vi er stolte af at samarbejde med få, men tætte, erfarne og professionelle fabrikker, der producerer produkter af høj kvalitet under sikre arbejdsvilkår.

Auditering, træning og uddannelse

Auditering, træning og uddannelse

Vi værdsætter vores dialogbaserede leverandørforhold, men finder samtidig at auditeringer er et nyttigt redskab til at få direkte indsigt i vores leverandørers forhold på fabrikkerne. Vores regelmæssige auditeringer hjælper os med at forstå, hvordan vores leverandører arbejder og med at få identificeret potentielle risici. Auditeringerne udføres af specialiserede tredjepartsrevisorer, der er nøje udvalgt af amfori BSCI – den førende globale erhvervsorganisation for åben og bæredygtig handel. I forlængelse af vores auditeringer, etablerer vi løbende trænings- og uddannelsesprogrammer, der støtter vores leverandørers indsats i at efterleve vores standard.

Code of Conduct

Code of Conduct

Siden Rains’ indmeldelse i amfori BSCI har vi adopteret BSCI adfærdskodeks som vores standard. Fremadrettet har Rains forpligtet sig til at implementere den universelle og internationalt aftalte minimumsstandard for ansvarlig virksomhedsadfærd. Det gør vi med et ønske om at fremme samarbejde, dialog og risikostyring i hele værdikæden. Kernen af minimumsstandarden er baseret på at respektere menneskerettighederne, beskytte miljøet og forebygge korruption opretholdt i et ledelsessystem, der systematisk håndterer potentielle negative indvirkninger på alle nævnte områder. Minimumsstandarden bygger på FN’s Retningslinjer for Erhvervsliv og Menneskerettigheder og OECD’s Retningslinjer for Multinationale Virksomheder.

Download vores Code of Conduct


Lær mere