Are you in the right place?

Please select your shipping country.

Ofte Stillede Spørgsmål

Ja, alle vores jakker er testet til 4000 mm og tasker til 8000 mm.

Generelt er unisex jakkerne en anelse oversized med det formål at man har mulighed for at kunne bære en almindelig jakke eller sweater indenunder regnjakken. Se vores størrelsesguide.

Ja, du kan roligt vaske din regnjakke i en almindelig vaskemaskine ved 30 grader på skåneprogram.

Ja, du kan stryge på indersiden af regnjakken for at opnå en perfekt og rynkefri overflade. Undgå dog til hver en tid at stryge på ydersiden af regnjakken.

Ja, du kan. Tryk på dette link for at bestille en ny. Det koster 50 DKK inkl. moms og levering.

Benyt dig venligst af vores retur- og bytteformular. Her kan du logge ind med din registrerede e-mail og dit ordrenummer for at få mulighed for at blive refunderet eller modtage et nyt produkt inden for 14 dage.

Find din nærmeste butikkerher.

Ja, det kan du. I din ordrebekræftelse er der et tracking link, hvor du kan følge med på leveringsfirmaets hjemmeside.

1-2 dages leveringstid. Alle ordrer sendes indenfor for 24 timer og samme dag inden kl. 15 på arbejdsdage.

Hvis du har købt varen i en fysisk Rains butik, kontakt venligst butikken først. Hvis du derimod har købt varen på webshoppen, skal du blot udfylde informationerne i vores retur- og byttesystem i fald jakken stadig er inden for de omfattende to års garanti. Hvis jakken falder uden for garanti – send os venligst en mail med vedhæftet billede og detaljeret beskrivelse af fejlens karakter.

Tjek venligst dit tracking link fra din ordrebekræftelse. Leveringsfirmaet kan muligvis have forsøgt at levere din pakke, mens du ikke har været hjemme. Hvis dette er tilfældet henvises først og fremmest til leveringsfirmaet.

Det er ikke muligt at blive refunderet for online køb i fysiske Rains butikker. Det er dog altid muligt at kunne bytte til et andet produkt, en anden størrelse eller farve.

Følg os på vores rejser

Tilmed dig vores nyhedsbrev og læs om rejser, arkitektur, kulinariske oplevelser, kunst og mode, mens vi holder dig opdateret på Rains.