Are you in the right place?

Please select your shipping country.

SPRING / SUMMER 2021

SS21-kollektionen ’Never Lost’ leverer en farvepalet inspireret af universelle oplevelser i naturen. Olive, Taupe og Blush er nye farver på vores signaturdesigns. Nye innovative materialer og teksturer introduceres, hvor overfladerne varierer mellem Matte, Shiny, Velvet og den transparente Shadow.

SHOP THE LOOK.
SPRING.SUMMER
2021

Never Lost-kollektionen tilbyder det perfekte udvalg af vandtæt beklædning fra headwear til overtøj, tasker og underdele. Udforsk de inspirerede looks fra SS21 Runway Show.

NEW STYLE.

LONGER JACKET.

Med sin tydelige signatursilhuet giver det længste medlem af Jacket-trioen en unisex-silhuet, der holder dig tør til under knæet på regnvåde dage.

Udforsk udvalget af jakker →

NEW SERIES.

BUCKLE BAGS.

Signatursilhuetter opdateret med gummibelagte spændelukninger. Resultatet er en mere sporty, tech-orienteret serie, skræddersyet til det moderne, urbane liv.

Udforsk Buckle Bags →

NEW ACCESSORIES.

WEEKEND WASH BAG.

Vores serie af weekendtasker har fået et nyt medlem. Inspireret af vores Weekend Bag har vi designet den nye toilettaske med samme signatursilhuet, fremstillet i matchende vandtæt PU.

Udforsk Accessories →

Olive.

Velvet.

Taupe.

Shiny Amber.

EXPLORE THE
SS21 SHOW.

Never Lost er et digitalt show, der lader dig udforske Rains’ SPRING / SUMMER 2021 kollektion. De forskellige kameravinkler fører dig dybere ind i præsentationen af kollektionen.

Rains Nyhedsbrev

Tilmeld dig Rains nyhedsbrev og vær den første til at høre om de nyeste kollektionslanceringer, eksklusive drops og brand updates.

Ved at tilmelde dig, erklærer du dig enig i Rains Persondatapolitik.