Virksomheden
Rains er et dansk regntøjsbrand grundlagt i 2012. Baseret på en tidlig vision om at genopfinde den klassiske, traditionelle regnjakke har Rains siden sin grundlæggelse formået at skabe moderne og funktionelt regntøj, der har vakt både national og international interesse. I dag er Rains et internationalt etableret regntøjsbrand med et fortsat fokus på at genetablere de moderne klassikere. Med en stadig stor passion for at nyfortolke den klassiske regnjakke kan Rains i dag fremvise en fuldkommen kollektion bestående af regntøj, tasker og accessories med den modebevidste forbruger for øje.

Fra hovedkontoret i Aarhus udvikler og designer Rains’ enhver style, hvorfra også alt distribution til Europa håndteres. Foruden hovedkontoret i Aarhus inviterer et 500 kvadratmeters stort showroom i København ind i kernen af Rains’ minimalistiske og moderne univers.

Inspireret af nordiske vejrforhold og den skandinaviske designarv anvender Rains traditionelle metoder og innovative teknikker for at skabe underspillet, men bemærkelsesværdigt regntøj skabt til at holde sæson efter sæson.

 

 

FØLG OS PÅ VORES REJSER

Tilmed dig vores nyhedsbrev og læs om rejser, arkitektur, kulinariske oplevelser, kunst og mode, mens vi holder dig opdateret på Rains.