Are you in the right place?

Please select your shipping country.


Accepterede betalingsmetoder

VisaMastercardMaestroDankort Apple Pay Google PayMobilePay

Om Rains

Rains er et moderne livstilsbrand etableret i Aarhus, Danmark. Med afsæt i en nyfortolkning af den klassiske gummiregnfrakke, tilbyder Rains et bredt sortiment af vandtæt overtøj, tasker og accessories til den modebevidste forbruger. Inspireret af skandinavisk vejrforhold og designtradition, er Rains af den opfattelse, at funktionalitet ikke bør prioriteres på bekostning af designet. Rains’ produkter er skabt til at modstå alle former for nedbør, alt imens de reflekterer tidens modetendenser.


Navn

Navnet Rains er en hyldest til det element, som Rains’ produkter er skabt til at beskytte køberen mod: regn. Det er et ord, som historisk har konnoteret både glæde og ubehag, men Rains giver mulighed for at genvinde ordets positive betydning og for at anskue dårligt vejr som en mulighed frem for som en ulejlighed. På den måde bliver hvert produkt en hyldest til regnen og til de muligheder, en regnvejrsdag giver.

Historie

Siden 2012 har det været Rains’ ambition at nytænke kvalitetsregntøj. Baseret på en intention om at genfortolke den klassiske gummiregnjakke på en moderne og nutidig måde lancerede Rains ét enkelt produkt: en poncho. I den efterfølgende sæson lancerede Rains en komplet kollektion af regntæt overtøj, tasker og accessories, og sidenhen har hver kollektion været holdt i samme ånd. Rains tilbyder en blanding af fornyede udgaver af tidligere styles og limited regntøjsdesigns, som eksklusivt er at finde hos Rains.

Produkt

Hvert Rains produkt er skabt til både at ære og udfordre den traditionelle opfattelse af regntøj. Rains’ overtøj, tasker og accessories er designet til at kombinere funktionalitet med modens seneste trends. Med hovedkontor i Danmark forbliver den skandinaviske simplicitet og enkelhed en konstant i Rains’ æstetik, selvom hvert produkt er omhyggeligt skabt til den globale forbruger. Læs mere om Rains’ produkter her.

Konceptbutikker

Siden 2016 har Rains åbnet konceptbutikker i nøje udvalgte byer i hele verden, heriblandt i København, Paris, New York og London. Hver butik er udført ud fra de samme designprincipper, som kommer til udtryk i Rains’ kollektioner, ligesom interiøret til hver butik er designet med respekt for rummets originale arkitektoniske detaljer. Rains’ lyse, moderne og overraskende opløftende univers er blevet en væsentlig signatur i alle Rains butikker.