Are you in the right place?

Please select your shipping country.

Forsendelse

Rains tilbyder gratis levering for ordre over 250 DKK. Vi leverer kun til danske adresser. Hvis du befinder dig uden for Danmark, så vælg dit forsendelsesland her.

På customization ordrer forventes der i øjeblikket en længere leveringstid end den normale angivne leveringstid.


Pris

Levering koster 50 DKK / gratis levering for ordre over 250 DKK

For pakker, der skal sendes til danske adresser anvender vi GLS. Hvis din modtageradresse er din arbejdsadresse sendes pakken direkte med PostNord Erhverv. Hvis du har privatadresse vil pakken blive leveret til en GLS Pakkeshop efter eget valg. Du kan hente pakken i op til fem dage fra den er leveret i pakkeshoppen.

Bytte/ Retur

Rains tilbyder i alt 30 dage fra modtagelsesdatoen til at returnere en hvilket som helst ubrugt vare købt på webshoppen. Du kan også bytte din ubrugte vare til en anden farve eller størrelse. Udfyld blot vores retur- og bytteformular. Hvis den pågældende vare skulle ske at være udsolgt, vil du blive refunderet.

OBS! Den returnerede vare skal være i ubrugt stand og i original emballage med intakt prismærke. På retur- og bytteformularen kan du se hvilken information vi har brug for samt, hvortil returvaren skal sendes.

X

Følg os på vores rejser

Tilmed dig vores nyhedsbrev og læs om rejser, arkitektur, kulinariske oplevelser, kunst og mode, mens vi holder dig opdateret på Rains.