Are you in the right place?

Please select your shipping country.

Forsendelse

Rains fortsætter med at levere ordre fra rains.com. Med GLS kan du få leveret pakken til din dør med eller uden kvittering.

Rains tilbyder gratis levering for ordre over 250 DKK. Vi leverer kun til danske adresser. Hvis du befinder dig uden for Danmark, så vælg dit forsendelsesland her.

På customization ordrer forventes der i øjeblikket en længere leveringstid end den normale angivne leveringstid.


Covid-19

Rains har forøget sikkerhedsprocedurer for at sikre hurtig og sikker levering:

  • Ordrer afsendes uden forsinkelse
  • Ekstraordinære hygiejneforanstaltninger i forbindelse med ordrehåndtering
  • Mulighed for levering til privatadresser med GLS
  • 30 dages returret fra når karantæneperioden ophører

 


Pris

Levering koster 50 DKK / gratis levering for ordre over 250 DKK

For pakker, der skal sendes til danske adresser anvender vi GLS, som leverer til privatadresser og GLS Pakkeshop efter dit valg. Hvis din modtageradresse er din arbejdsadresse sendes pakken direkte med PostNord Erhverv. Du kan hente pakken i op til fem dage fra den er leveret i pakkeshoppen.

Bytte/ Retur

Rains tilbyder i alt 30 dage fra modtagelsesdatoen til at returnere en hvilket som helst ubrugt vare købt på webshoppen. Du kan også bytte din ubrugte vare til en anden farve eller størrelse. Udfyld blot vores retur- og bytteformular. Hvis den pågældende vare skulle ske at være udsolgt, vil du blive refunderet.

OBS! Den returnerede vare skal være i ubrugt stand og i original emballage med intakt prismærke. På retur- og bytteformularen kan du se hvilken information vi har brug for samt, hvortil returvaren skal sendes.

Følg os på vores rejser

Tilmed dig vores nyhedsbrev og læs om rejser, arkitektur, kulinariske oplevelser, kunst og mode, mens vi holder dig opdateret på Rains.