Are you in the right place?

Please select your shipping country.


Accepterede betalingsmetoder

VisaMastercardMaestroDankort Apple Pay Google PayMobilePayKlarna

Retur

Det er muligt at returnere din ordre fra rains.com. Vi tilbyder 30 dages returret af ubrugte varer fra den dag, du modtager ordren. I tilfælde af, at du returnerer din vare, vil vi tilbagebetale det pågældende beløb. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde at ombytte din ordre, medmindre den modtagne vare er defekt, eller i tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare. Såfremt du har brug for en anden størrelse eller et andet produkt, kan du i stedet aflægge en ny ordre i vores webshop.

Det er ikke muligt at få refunderet dit online køb i en Rains butik, men vi tilbyder gerne at ombytte varer købt på rains.com til en anden størrelse, farve eller produkt. Medbring leveringsseddel eller faktura til butikken. Produkter købt gennem en autoriseret Rains forhandler skal refunderes eller ombyttes hos den pågældende forhandler.


Hvis du oplever at have modtaget et ødelagt eller forkert produkt eller returneringsretten er udløbet, kontakt da return@rains.com.

Følg denne guide, hvis du ønsker refundering:

1. Registrer returvarer i vores returportal her. Her bliver en returlabel generet som sendes til din e-mail.

2. Pak produkterne i sin originale emballage eller anden form for indpakning, så den ikke beskadiges under transport. Sæt din returlabel på pakken.

  • Hvis et produkt er købt i forbindelse med et kampagnetilbud, skal varen returneres sammen med den originale ordre for en fuld en refundering. Hvis dette ikke er tilfældet vil kampagneproduktets oprindelige værdi fratrækkes refundering.

3. Aflever pakken hos PostNord pakkeshop. Find den nærmeste her: https://www.postnord.dk/varktojer/find-os

4. Når din returnering er modtaget på vores lager, vil du modtage en notifikation per email. Du kan forvente at modtage en fuld refundering indenfor 14 dage fra modtagelse, via samme betalingsmiddel, som blev benyttet ved den oprindelige transaktion. Hvis hele købet returneres, vil du få hele leveringsgebyret refunderet.

  • Bemærk venligst, at Rains kun tilbyder at betale for 1 returlabel per ordre. For alle ekstra labels der bliver generet, vil Rains forbeholde sig retten til og trække prisen (35 DKK / Label) fra den totale refusion.
  • Bemærk, at du er ansvarlig for at pakken kommer forsvarligt frem til vores lager ved en eventuel retur.

 

Uafhentede og afviste pakker

Hvis du ikke afhenter din pakke eller afviser modtagelse vil der ske en automatisk refundering for dit køb pånær den eventuelle betaling for forsendelse.