Are you in the right place?

Please select your shipping country.

Bytte / Retur

Det er nu muligt at returnere din ordre fra rains.com. Du kan vælge at få fuld refunderet dit køb eller ombytte din varer til en anden størrelse, farve eller produkt. Du har 30 dages returret såfremt varen er i samme stand som ved modtagelsen. Produkter bestilt gennem Rains Edit kan ikke returneres medmindre der er en reklamation på varen.

Det er ikke muligt at få refunderet dit online køb i en Rains butik, men vi tilbyder gerne at ombytte varer købt på rains.com til en anden størrelse, farve eller produkt. Medbring leveringsseddel eller faktura til butikken. Produkter købt gennem en autoriseret Rains forhandler skal refunderes eller ombyttes hos den pågældende forhandler.


Hvis du oplever at have modtaget et ødelagt eller forkert produkt eller returneringsretten er udløbet, kontakt da return@rains.com.

Følg denne guide, hvis du ønsker refundering eller ombytning:

1. Print vores returseddel.

2. Udfyld retursedlen

3. Udfyld produktinformation på hvert af de returnerede produkter.

  • Du kan bruge kommentarfeltet hvis du ønsker at uddybe de produkter der returneres
  • Du kan vælge et andet produkt til samme værdi eller mindre (det resterende beløb vil blive refunderet)
  • Hvis et produkt er købt i forbindelse med et kampagnetilbud, skal varen returneres sammen med den originale ordre for en fuld en refundering. Hvis dette ikke er tilfældet vil kampagneproduktets oprindelige værdi fratrækkes refundering.

4. Så snart returseddelen er udfyldt sendes produkterne til: Rains Headquarter, Jens Olsens Vej 13, 8200 Aarhus N, Denmark.

  • Pak produkterne i sin originale emballage eller anden form for indpakning, så den ikke beskadiges under transport.
  • Vedlæg din leveringsseddel og udfyldte returseddel.
  • Sæt den vedlagte returlabel på pakken og sørg for, at andre labels er dækket eller overstreget.
  • Aflever pakken hos en GLS PakkeShop. Find den nærmeste her https://gls-group.eu/DK/da/depoter-gls-pakke-shops.
  • Bemærk venligst, at Rains kun tilbyder at betale for 1 returlabel per ordre. Ønsker du at foretage yderligere returneringer i forbindelse med din ordre, vil du bære forsendelsesomkostningerne heraf. Bemærk at vi ikke accepterer Pakkeshop levering.

5. Når din returnering er modtaget på vores lager, vil du modtage en notifikation per email.

  • Du kan forvente at modtage en fuld refundering indenfor 14 dage fra modtagelse, via samme betalingsmiddel, som blev benyttet ved den oprindelige transaktion.
  • Du kan forvente en ombytning sker indenfor 2-5 arbejdsdage.

 

Uafhentede og afviste pakker

Hvis du ikke afhenter din pakke eller afviser modtagelse vil der ske en automatisk refundering for dit køb pånær den eventuelle betaling for forsendelse.

Følg os på vores rejser

Tilmed dig vores nyhedsbrev og læs om rejser, arkitektur, kulinariske oplevelser, kunst og mode, mens vi holder dig opdateret på Rains.