Corporate Social Responsibility


Rains opererer ud fra en ongoing CSR-strategi, som gør sig gældende for alle forretningspartnere og samarbejdspartnere på tværs af kulturer og kontinenter. I Rains fokuserer vi på at drive virksomhed ud fra et både etisk og miljøvenligt perspektiv. Vi sætter en ære i, at kunne bidrage i kampen mod de sociale udfordringer vi er mødt af i dag. Herunder har vi opstillet vores fire CSR initiativer, som vi kontinuerligt forsøger at udvikle og løse.

  1. Menneskerettigheder og arbejdsvilkår
  2. Anti-korruption
  3. Miljø
  4. Velgørenhed

Menneskerettigheder og arbejdsvilkår

Uafhængig af køn, alder, etnicitet, religiøs og politisk holdning er Rains af den overbevisning, at menneskerettigheder og arbejdsvilkår bør være af universel karakter. Selv tror vi på, at når vi behandler hinanden godt, så vil det påvirke både miljø og produktion i positiv retning og i sidste ende skabe et langt bedre produkt.


Anti-korruption

Rains tager stærk afstand til alle former for korruption, afpresning, bestikkelse samt underslæb. Som internationalt opererende virksomhed vil vi gøre, hvad vi kan for at mindske enhver form af ovenstående handlinger. Vi anerkender dog at korruption i nogle lande betragtes som værende en normal og nødvendig instans for at drive virksomhed og gøre forretning. Med vished om dette forsøger altid at påvirke vores leverandører og underleverandører til at stræbe efter en bedre forretningsførelse, hvor korruption ikke har en plads.


Miljø

Hvert år modtager Rains en miljørapport med tilhørende status på, hvordan vi opnår en renere og mere skånsom produktion. På denne måde holder Rains sig trit med, hvordan vi som producent og virksomhed kan miljøforbedre vores produktion og sikre at negative konsekvenser for miljøet som følge heraf minimeres.

Vi sikrer os blandt andet, at vores produktionsled gør brug af miljøvenlige metoder og/eller teknologi, der gavner både arbejdsmiljø og skåner vores naturlige miljø omkring os.


Velgørenhed

Vi tror på, at vi skal hjælpe hinanden, hvor vi kan, og i det omfang vi kan. Dette ser vi som gøre sig gældende for både virksomheder og individer. Rains donerer alle kasserede varer, der ikke kan anvendes i kommerciel sammenhæng, til særligt velgørende formål såsom til flygtningelejre, krisecentre og til en række velgørenheds- og nødhjælpsorganisationer. Social ansvarlighed er et nærtstående led i vores værdikæde, og vi bestræber os hele tiden på at levere bedre resultater end dagen før.

FØLG OS PÅ VORES REJSER

Tilmed dig vores nyhedsbrev og læs om rejser, arkitektur, kulinariske oplevelser, kunst og mode, mens vi holder dig opdateret på Rains.