Texel series –
Bags engineered for transit.

 • Texel Wash Bag

  Texel Wash Bag er fremstillet i Rains' vandtætte signatur PU-materiale med praktisk inddeling og har den perfekte størrelse til toiletsager i rejsestørrelse.

  Udforsk
 • Texel Kit Bag

  Den kompakte og praktiske Texel Kit Bag har masser af plads til dit træningsudstyr eller de vigtigste ting til en kort rejse.

  Udforsk
 • Texel Cabin and Check-in Bag

  Texel Check-in Bag og Texel Cabin Bag er begge fremstillet i Rains' vandtætte signatur PU-materiale med en hård skal på den ene halvdel, som gør tasken ekstra slidstærk under transporten.

  Udforsk
 • Texel Crossbody Bag

  Den stilrene og vandtætte Texel Crossbody Bag har et slidstærkt design, der er optimeret, så du nemt kan holde orden i dine ting.

  Udforsk
 • Texel Duffel Bag

  Texel Duffel Bag er omhyggeligt designet til at give uovertruffen funktionalitet på rejsen.

  Udforsk
 • Texel Tote Backpack

  Texel Tote Backpack har en praktisk inddeling og kan bæres på to forskellige måder takket være det dynamiske design.

  Udforsk
 • Texel Tech Bag

  Med den vandtætte og kompakte Texel Tech Bag kommer vigtigt udstyr sikkert fra A til B.

  Udforsk
 • Texel Cabin Trolley

  Rains’ version af en kabinekuffert har fire drejelige hjul og er fremstillet i slidstærk polycarbonat med praktisk inddeling, som gør det lettere at pakke.

  Udforsk

Texel.

Taskerne i Rains' nye kollektion har én ting til fælles: De er skabt til transport. Alle tasker i Texel-serien har et minimalistisk design med fokus på teknisk innovation og er skabt med nye muligheder for at sætte taskerne sammen.

Pairable bags.

Rains' Texel-serie gør det nemt at rejse. Taskerne kan kombineres, så du nemmere kan holde sammen på din bagage og fokusere på at nyde rejsen. Før det indbyggede hylster på bagsiden ned over det praktiske teleskophåndtag, og luk lynlåsen – så er du klar!

En taske til enhver rejse.

Texel Tote Backpack.

Texel Tote Backpack er skabt til den daglige pendlertur eller en weekendtur og kan bæres på to forskellige måder, så du har hænderne fri. Rygsækken har et funktionelt design og er opdelt i flere praktiske rum med plads til elektronik. Takket være det indbyggede hylster på bagsiden kan den nemt fastgøres til teleskophåndtaget på din kuffert, mens du venter på at checke ind.

Shop nu

Texel Tech Bag.

Den vandtætte og kompakte Texel Tech Bag transporterer vigtigt udstyr sikkert fra A til B. En stor lynlåslomme samt praktiske forlommer er ideelle til opbevaring af opladere, en ekstern harddisk, notesbøger eller dit pas.

Shop nu

Texel Kit Bag.

Den kompakte og praktiske Texel Kit Bag har masser af plads til dit træningsudstyr eller de vigtigste ting til en kort rejse. Den vandtætte taske er inddelt i praktiske rum og har et hylster på bagsiden, som passer perfekt ned over teleskophåndtaget på en kuffert.

Shop nu

Texel Crossbody Bag.

Den stilrene og vandtætte Texel Crossbody Bag har et slidstærkt design, der er optimeret, så du nemt kan holde orden i dine ting. Du kan selv bestemme længden takket være de justerbare vævede remme, og tasken er designet med opbevaringsstropper i bunden, som passer perfekt til en let jakke eller din vandflaske.

Shop nu

Texel Duffel Bag.

Texel Duffel Bag kendetegnes ved en cylinderformet profil og gennemtænkt design, der giver uforlignelig funktionalitet på rejsen – selv hvis det bare er din daglige pendlertur. En stor åbning og innovativ opdeling sikrer, at ingen plads går til spilde. Vil du rejse let? Den fås også i en mindre størrelse.

Shop Duffel Shop Duffel Small

Texel Wash Bag.

Texel Wash Bag har den perfekte størrelse til toiletsager i rejsestørrelse og er fremstillet i Rains' vandtætte signatur PU-materiale med praktisk inddeling, som holder dine ting på plads.

Shop nu

Texel Cabin og Check-in Bag.

Rejs let. Ét funktionelt design i to størrelser. Texel Check-in Bag og Texel Cabin Bag er begge fremstillet i Rains' vandtætte signatur PU-materiale med en hård skal på den ene halvdel for at gøre tasken slidstærk og stabil. Silhuetten kan komprimeres, og taskens indhold kan fastgøres med justerbare stropper.

Shop Cabin Shop Check-in

Texel Cabin Trolley.

Praktisk transport på fire hjul. Rains' kabinekuffert kører let og smidigt på fire drejelige hjul. Den vandtætte kuffert er fremstillet i slidstærk polycarbonat og har et rummeligt, todelt hovedrum med lynlås hele vejen rundt samt indbygget TSA-godkendt lås. Teleskophåndtaget kan justeres til din foretrukne højde.

Shop nu

Udforsk rejsetilbehør >