Rejsetasker.

Tasker til enhver rejse. Skabt med fokus på holdbarhed. Tasker, der gør det nemt at rejse.

Til en verden, der venter på at blive udforsket, tilbyder Rains' rejsekollektion et væld af kufferter og rejsetasker, som er designet til at følge dig overalt. Alle taskerne har et minimalistisk design med fokus på teknisk innovation og er skabt med nye muligheder for at sætte taskerne sammen.
 • Hilo Weekend Bags

  Hilo Weekend Bag er Rains’ bud på den uundværlige weekendtaske – én ud af tre tilgængelige størrelser.

  Udforsk
 • Texel Duffel Bags

  Texel Duffel Bag er omhyggeligt designet til at give uovertruffen funktionalitet på rejsen.

  Udforsk
 • Texel Kit Bags

  Den kompakte og praktiske Texel Kit Bag har masser af plads til dit træningsudstyr eller de vigtigste ting til en kort rejse.

  Udforsk
 • Texel Cabin and Check-in Bags

  Texel Check-in Bag og Texel Cabin Bag er begge fremstillet i Rains' vandtætte signatur PU-materiale med en hård skal på den ene halvdel, som gør tasken ekstra slidstærk under transporten.

  Udforsk
 • Texel Crossbody Bag

  Den stilrene og vandtætte Texel Crossbody Bag har et slidstærkt design, der er optimeret, så du nemt kan holde orden i dine ting.

  Udforsk
 • Texel Tote Backpack

  Texel Tote Backpack har en praktisk inddeling og kan bæres på to forskellige måder takket være det dynamiske design.

  Udforsk
 • Texel Wash Bag

  Texel Wash Bag er fremstillet i Rains' vandtætte signatur PU-materiale med praktisk inddeling og har den perfekte størrelse til toiletsager i rejsestørrelse.

  Udforsk
 • Texel Cabin Trolley

  Rains’ version af en kabinekuffert har fire drejelige hjul og er fremstillet i slidstærk polycarbonat med praktisk inddeling, som gør det lettere at pakke.

  Udforsk

Kombinér taskerne.

Rains' Texel-serie gør det nemt at rejse. Taskerne kan kombineres, så du nemmere kan holde sammen på din bagage og fokusere på at nyde rejsen. Før det indbyggede hylster på bagsiden ned over det praktiske teleskophåndtag, og luk lynlåsen – så er du klar!

En taske til enhver rejse.

Hilo Weekend Bags.

Find den perfekte ledsager til din weekendtur i vores Hilo Weekend Bag-kollektion. Disse tasker er udviklet til at opfylde alle rejsekrav og er både stilfulde og praktiske.

Shop Hilo Weekend Bags

Texel Cabin Trolley.

Praktisk transport på fire hjul. Rains' kabinekuffert kører let og smidigt på fire drejelige hjul. Den vandtætte kuffert er fremstillet i slidstærk polycarbonat og har et rummeligt, todelt hovedrum med lynlås hele vejen rundt samt indbygget TSA-godkendt lås. Teleskophåndtaget kan justeres til din foretrukne højde.

Shop Trolley

Texel Duffel Bags.

Texel Duffel Bag kendetegnes ved en cylinderformet profil og gennemtænkt design, der giver uforlignelig funktionalitet på rejsen – selv hvis det bare er din daglige pendlertur. En stor åbning og innovativ opdeling sikrer, at ingen plads går til spilde. Vil du rejse let? Den fås også i en mindre størrelse.

Shop Texel Duffel Bags

Texel Kit Bags.

Den kompakte og praktiske Texel Kit Bag har masser af plads til dit træningsudstyr eller de vigtigste ting til en kort rejse. Den vandtætte taske er inddelt i praktiske rum og har et hylster på bagsiden, som passer perfekt ned over teleskophåndtaget på en kuffert.

Shop Texel Kit Bag Shop Texel Kit Bag Large

Sammenlign tasker.

Weekend og Duffel tasker

Kufferter

Se i 3D.

Texel Cabin Trolley

Texel Duffel Bag

Udforsk rejsetilbehør >